Afwerking na behandeling tegen opstijgend vocht

Het correct afwerken van de binnenmuur is even belangrijk als de behandeling tegen opstijgend vocht of optrekkend vocht zelf. Gebruik daarom de DurALL Barrier of de Silcores SaneerMix voor een correcte afwerking van uw binnenmuur.

De Durabase Barrier is een pleistermembraan dat een beschermende barrière vormt tegen zouten. Het zorgt ervoor dat de zouten, die de muur door jarenlange blootstelling aan vocht heeft opgenomen, niet naar de nieuwe afwerkingslagen kunnen migreren en opnieuw schade aanrichten. U kunt na het plaatsen van deze folie uw binnenmuur onmiddellijk beginnen herpleisteren. Op die manier moet u niet wachten tot de muur volledig opgedroogd is om de werken af te ronden.

De Silcores SaneerMix bestaat uit hoogwaardige vulstoffen, polymeren en kunststofvezels die muren volledig waterdicht maken en bestand maken tegen temperatuurschommelingen en slijtage. Een groot voordeel van de saneermortel is dat de muur nog steeds goed kan ‘ademen’, in tegenstelling tot bij een noppenmembraan. Omdat de muur nog voldoende ventileert, zal die ook sneller drogen dan wanneer hij volledig afgesloten wordt.

De Durabase Barrier en de Silcores SaneerMix kunnen gemakkelijk besteld worden via onze webshop.