Hoe kan ik mijn gevel waterdicht maken?

Waterschade door regendoorslag of vochtinfiltratie is een reëel probleem. Een vochtige muur is gevoelig voor begroeiing door mos en algen, en bovendien isoleert hij minder goed. Daarom is het niet onbelangrijk om uw gevel juist te behandelen tegen doorslaand vocht. Silcores biedt een gamma producten aan om dat doeltreffend zelf te kunnen doen.

Eerst en vooral is het belangrijk om uw gevel goed te reinigen. Vuil en begroeiing verhinderen een goede opname van de hydrofoberende gel. Met Silcores PowerClean ECO reinigt u eenvoudig zelf uw gevel, zonder risico op schade voor de bewoners of de omgeving. Onze geconcentreerde formule is samengesteld met krachtige natuurlijke bestanddelen zoals soda en bladgroen.

Daarna kan u uw gevel waterwerend maken met onze Silcores HG 30 hydrofuge gel. Dat is een gel die u eenvoudig op de gevel uitsmeert. Hij wordt onzichtbaar bij het opdrogen, maar hij zorgt er wel voor dat uw gevel volledig waterdicht wordt. Bovendien blijft vuil en mos ook langer weg, omdat het niet kan doordringen in de steen, maar wegspoelt door de regen.

Wil u meer weten? Surf dan snel naar onze website voor het hele verhaal!