Professionele producten om zelf uw gevel te impregneren

Met het gamma impregneermiddelen van Silcores kunt u zelf eenvoudig uw muur waterwerend maken. Zo voorkomt u niet alleen vochtschade, maar ook vuil en mos op uw gevel. Bovendien hebben droge muren een hogere isolatiewaarde dan vochtige muren.

Met Silcores HG 30 hydrofuge gel wordt het hydrofoberen van uwgevel kinderspel. De crèmeconsisitentie laat zich gemakkelijk uitsmeren, zonder risico op morsen. De contactperiode tussen het product en het oppervlak wordt daaarmee groter dan bij hydrofoberende vloeistoffen, waardoor 1 keer aanbrengen volstaat voor een doeltreffend resultaat. Bereken hoeveel HG 30 gel u nodig heeft op onze webshop.

Eerst is het belangrijk om uw gevel goed te reinigen om een optimale opname van de hydrofoberende gel te verzekeren. Gebruik aarvoor bijvoorbeeld Silcores PowerClean ECO, een krachtige, geconcentreerde formule op basis van soda en bladgroen. Het is een multifunctioneel product: naast gevels kunt u er ook oppervlakken mee reinigen van marmer, graniet, zelfs metaal en geverfde oppervlakken. Meer weten? Neem een kijkje op de webshop.