Berekeningsmodule
Opstijgend vocht

Bereken de benodigde hoeveelheid Silcores RX80 Gel tegen opstijgend vocht, uitgedrukt in cartouches.

Dikte muur: (in cm)
Aantal lopende meters:
(incl. verticale stops *)

* Verticale stops = Indien een deel van de muur niet behandeld moet of kan worden, voorzie dan een verticale barrière tussen het behandelde en niet-behandelde deel. Boor een verticale reeks boorgaten in elke voeg tot op minimaal 30cm boven de hoogste vochtwaarnemingen.

Bereken

Alles wat u nodig heeft voor een behandeling tegen opstijgend vocht

  Omschrijving  
silcores starterkit tegen opstijgend/optrekkend vocht

Silcores RX80 Gel – Starterskit     

Bestrijd snel en eenvoudig opstijgend vocht.
De ideale starterskit voor elke doe-het-zelver!

•  1 Silcores Injectiepistool
•  2 Silcores RX80 Gel cartouches 600 ml
+ 1 gratis Silcores RX80 Gel cartouche 600 ml

Webshop
Webshop
silcores cartouche tegen opstijgend / optrekkend vocht

Silcores RX80 Gel – 600 ml cartouche

Door zijn hoge concentratie aan actieve stoffen (80% silanen en siloxanen) is Silcores RX80 Gel een efficiënte oplossing tegen opstijgend grondvocht. De gel wordt na het boren van injectiegaten aangebracht in de muur d.m.v. een injectiepistool.

WTCB quotering: A+A+A+

Webshop
Webshop
silcores injectiepistool

Silcores Injectiepistool

De Silcores RX80 Gel cartouches kunnen eenvoudig in het injectiepistool worden geplaatst. Met behulp van het Silcores Injectiepistool wordt de behandeling met Silcores RX80 kinderspel.

Webshop
Webshop

Silcores Boorgatenvuller

Voor het afdichten van de boorgaten na een behandeling met Silcores RX80. Door het gebruik van Silcores boorgatenvuller zorgt u voor de afdichting van het boorgat zodat de dampfase kan plaatsvinden in de muur zelf.

Webshop
Webshop

Durabase Barrier Fleece

Pleistermembraan voor de afwerking van vochtige en zoutbelaste muren. Snel en gemakkelijk in gebruik, geschikt voor elke doe-het-zelver. Na plaatsing kan u onmiddellijk verdergaan met de binnenafwerking, zonder dat u hoeft te wachten tot de muur volledig droog is.

Webshop
Webshop
silcores sealing tape

Sealing Tape

De Silcores Sealing Tape is een scheuroverbruggend afdichtingsmembraan dat de verschillende pleistermembranen (Durabase Barrier Fleece) aan elkaar bevestigt.

Webshop
Webshop

Silcores SaneerMix

Silcores SaneerMix biedt een doeltreffende barrière voor zouten en vocht. De SaneerMix wordt gebruikt bij de bereiding van saneermortel die u plaatst na de behandeling tegen opstijgend vocht. Zo zorgt u ervoor dat de binnenafwerking niet beschadigd wordt door overgebleven zouten in de muur.

Webshop

Silcores Hechtmiddel

Doeltreffend additief bij de aanhechtingslaag voor muurmortels. Het zorgt voor een sterke hechting van de mortel met de ondergrond.

Webshop