Vochtproblemen: uw muren vochtvrij maken

Vochtproblemen in huis zijn erg vervelend: ze kunnen verschillende negatieve gevolgen met zich meebrengen, zoals materiële schade, muffe lucht, schimmels en ongedierte. Het is daarom zeker aan te raden om uw vochtprobleem zo snel mogelijk op te lossen.

De eerste stap naar vochtvrije muren is een correcte diagnose van het probleem. Er kan immers pas een effectieve behandeling geselecteerd worden als men weet wat de oorzaak is van de vochtige muren. Mogelijke oorzaken van vocht zijn regendoorslag, bouwvocht, opstijgend vocht, condensatievocht of toevallige vochtoorzaken (lekkende dakgoten, een afhellend voetpad, …)

Nadat u de oorzaak van het vochtprobleem heeft vastgesteld, kan een passende oplossing gekozen worden. Wanneer u te kampen heeft met doorslaand vocht kan u bijvoorbeeld kiezen voor een hydrofuge behandeling met Silcores HG30 Gel. Op die manier kan u uw gevel vochtwerend maken. Opstijgend vocht kan dan weer doeltreffend verholpen worden met Silcores RX80 Injectiegel, die u zelf probleemloos kan aanbrengen in uw vochtige muur.

Al onze producten om vochtproblemen in huis te bestrijden zijn te koop via onze webshop.